In je eigen district!

In alle zeven districten in Nederland wordt momenteel minimaal eenmaal per Rotaryjaar een RLI-cyclus van drie trainingen georganiseerd. Vlaamse Rotarians kunnen zich hiervoor ook aanmelden.

Voor nadere informatie kun je klikken op je eigen district, naast de kaart.

Wat zijn de kosten?

RLI wordt georganiseerd door vrijwilligers uit je eigen district. Je betaalt alleen mee om de werkelijke kosten, zoals zaalhuur, koffie/thee en lunch te dekken. De kosten hiervoor bedragen maximaal € 50 per cursusdagdeel, totaal dus maximaal € 150.
Voor deelname aan een blok van RLI dient de desbetreffende betaling uiterlijk twee weken voor aanvang van dat blok ontvangen te zijn. Kosteloos afzeggen kan tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan een blok.

Clubs en districten

Er zijn districten die een deel van de kosten betalen. Clubbesturen worden aangemoedigd om de kosten van een clublid voor rekening van de club te nemen. Op die manier zijn kosten nooit een drempel om de kennis in de club te vergroten.

Volg ons ook op Facebook.

(klik op het logo)