In je district!

In zes van de zeven districten in Nederland wordt momenteel minimaal eenmaal per Rotaryjaar, meestal in het najaar, een RLI-cyclus van drie workshops georganiseerd.

In district 1610 (Zuidwest-Nederland) wordt nog aan de opzet van een eigen RLI-District team gewerkt.

Op verzoek van Vlaamse Rotarians onderzoekt RLI of de cursussen ook gegeven kunnen worden in de Vlaamse districten 2130 en 2140.

Wat zijn de kosten?

RLI wordt georganiseerd door vrijwilligers. Je betaalt alleen mee om de werkelijke kosten, zoals zaalhuur, koffie/thee en lunch te dekken. De kosten hiervoor bedragen 50 Euro per cursusdag, totaal dus 150 Euro.

Voor deelname aan een blok van RLI dient de desbetreffende betaling uiterlijk twee weken voor aanvang van dat blok ontvangen te zijn.

Kosteloos afzeggen kan tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan een blok.

Clubs en districten

In veel districten wordt een groot deel van de kosten betaald door het district.

Clubbesturen worden aangemoedigd om de kosten van een clublid voor rekening van de club te nemen. Op die manier zijn kosten nooit een drempel om de kennis in de club te vergroten.

Volg ons ook op Facebook:

Het Rotary Leerinstituut (RLI) is sinds 2010 actief in Nederland.