Rebecca Siebinga

RC Drachten

Voor en door de districten

Het Rotary Leerinstituut is een stichting die voor alle Nederlandse districten de opzet en inhoud van de trainingen verzorgt en ook zorgt voor de (bij)scholing van de trainers.

Op verzoek van Vlaamse Rotarians onderzoekt RLI of de cursussen ook gegeven kunnen worden in de Vlaamse districten 2130 en 2140.

Het bestuur onderhoudt de contacten met de Rotarydistricten in Nederland en Vlaanderen. Ook verzorgt en onderhoudt het bestuur het curriculum, zodat de trainingen bij alle districten op eenzelfde wijze worden gegeven en inhoudelijk up-to-date zijn. Ook de marketing en communicatie, onder meer via deze website, worden door het RLI-bestuur verzorgd.

Districtscoördinatoren

De logistieke organisatie en uitvoering van de trainingen wordt verzorgd door de districten zelf onder leiding van de districtscoördinator.

District 1550 Zuidoost-Nederland: Desiree van Goch

District 1560 Oost-Nederland: Paulus Jansen

District 1570 Midden-Nederland: Katinka Wiertz

District 1580 Noord-Holland: Hetty Deinum

District 1590 Noord-Nederland: Jaap Bos

District 1600 Zuid-Holland: Harriette Verwey

District 1610 Zuidwest-Nederland: Pieter Schut a.i.

Volg ons ook op Facebook:

Lily van Diepenbrugge RC Epe

Nanning van der Hoop

RC Houten-Castellum

Kennismanager

Hetty Deinum

RC Heiloo, Penningmeester

Interactie tijdens het drukbezochte lustrumcongres van RLI